Lääkkeiden automaattinen annosjakelu on helppoa ja turvallista

Lääkkeiden automaattinen annosjakelu on oleellinen osa kotiin tuotavaa Smila-hoivapalvelua. Erillisten lääkepakkausten tai käsin täytettävän dosettiannostelijan sijaan saat Smila-laitteen kautta kaikki säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet automaattisesti annosteltuina kätevissä annospusseissa.

Smilan käyttö on helppoa, sillä Smila ilmoittaa äänimerkillä, kun sinulla on lääkkeenoton aika. Helposti avattavaan kerta-annospussiin pakattu lääkkeesi on tarjolla laitteessa sen ajan, kuin se on turvallista ottaa. Jos lääke on jäänyt ottamatta, lähtee Smilasta hälytys hoitajalle tai kotihoidon yksikköön. Näin hoitohenkilökuntasi on jatkuvasti ajan tasalla lääkityksestäsi ja tarvittaessa saat apua nopeasti. 

Lääkkeiden annosjakelu Smilan kautta on turvallista. Turhat lääkkeet ja yhteisvaikutukset saadaan karsittua, kun lääkityksesi tarkistetaan. Oikeat lääkkeet tulee otettua oikeassa järjestyksessä, kun Smila annostelee ne oikeaan aikaan ja vain tuolloin otettavat lääkkeet kerrallaan. Jos lääkettä ei tietyn ajan kuluessa poimita laitteesta, se tippuu ottamatta jääneiden lääkkeiden lukittuun säiliöön.

Jos lähdet pois kotoasi pidemmäksi aikaa, esimerkiksi matkalle, on lääkkeittesi annostelu mukaan otettavaksi helppoa. Laite annostelee aina omat henkilökohtaiset lääkkeesi ajantasaisesti annosteltuina ja erikseen pakattuina omiin annospusseihinsa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Smila-annosjakelija edestä
Asiakkaalle

Tervetuloa Smila

Smila-hoivapalvelu huolehtii turvallisesta lääkejakelusta kotonasi. Smila-palvelun taustalla olevan Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen kertoo palvelun hyödyistä sen käyttäjälle ja hoivakodille.

LUE LISÄÄ